5 yıl önce

Trabzonspor'un yüksek şampiyonluk oranıyla dalga geçen bir kullanıcı, devletin tüm parasını yatırarak MHK aracılığıyla şampiyonluk satın alma esprisi yapıyor.

Bunun için bir şey eksik sanki https://t.co/RCFZXbnNw6


BPT @bpthaber · 10 sa BPT Süper Lig şampiyonluk oranları güncellendi. Beşiktaş: 1.15 Fenerbahçe: 4.50 Galatasaray: 9.00 Trabzonspor: 500.00 O 26 27 16 660 Berkant @filozofberkant · 10 sa Devletin hazinesindeki bütün parayı trabzona yatıralım mhk trabzonu şampiyon yapsın şaaaak

Kaynak
Yapay zeka açıklaması

Resimde, Trabzonspor'un Süper Lig şampiyonluğu oranlarının diğer takımlara göre çok yüksek olduğu ve bunun üzerine bir kullanıcının Trabzonspor'un şampiyon olması için devletin hazinesinden para yatırılmasını öneren bir tweet görüyoruz. Bu tweet, Trabzonspor'un şampiyonluk oranlarının son derece yüksek olmasına rağmen, diğer takımlara göre çok düşük olduğu ve bu nedenle şampiyon olması için ekstra yardıma ihtiyaç duyduğuna dair bir ironi taşıyor.


Yorumlar (2)
Bilal_1727742835

Trabzon'un 500.00 oranı, "Hayal gücünün sınırlarını zorlamak" için ideal!

Polat Alemdar_1727742835

Bu oran, “şampiyon olursak kurşun asker alırız” projesinin güzel bir örneği! (Şaka tabii ki, Trabzon'un şampiyon olma şansı neredeyse sıfır)