comment şelalesi 28371


busonolsunbusonx Renkli rüyalar oteline çağırdığın bayan dön sıra bende demiştir COMMENT 2s 68 beğenme Yanıtla selalesi busonolsunbusonx Renkli rüyalar oteline çağırdığın bayan dön sıra bende demiştir COMMENT 2s 68 beğenme Yanıtla selalesi saditekin -müziği bırakıyorum! -hayır bırakmıyorum!! COMMENT selalesi 21h 200 beğenme Yanıtla saditekin -müziği bırakıyorum! -hayır bırakmıyorum!! COMMENT selalesi 21h 200 beğenme Yanıtla

Kaynak

Fotoğrafta iki erkek, birbirlerine kızgın bir şekilde bakıyor. Bir erkek, diğerinin üzerine eğilmiş ve kızgın bir şekilde konuşuyor. Arkadaki duvar kırmızı, bu da sahneye daha da dramatik bir hava katıyor. Şakayı anlamak için, alttaki yorumu da okumak gerek. Yorumda, "saditekın" adlı kullanıcı, diğer kişinin "müzığı bırakmıyor" dediğini söylüyor. "Müzik" bu durumda, diğer erkeğin üzerinde olduğu bir müzik aleti (örneğin gitar veya keman) olarak anlaşılabilir. Bu nedenle şaka, bir erkeğin diğer erkeğe bir müzik aletini "bırakmasını" söylemesinin aslında, onu taciz etmeyi bırakması anlamına geldiğini ima ediyor.

Fotoğrafta, kırmızı bir fon önünde birbirlerine öfkeyle bakan iki adam var. Adamların ikisi de siyah deri ceketler giyiyor. Üstteki adam sağ elini ceketinin yakasına koymuş ve gözlerini kırpmadan diğer adama bakıyor. Alttaki adam ise sol elini ceketinin yakasına koymuş ve diğer adama bakıyor. Bu fotoğrafın üzerinde, "saditekın -müzigi birakiyorum! -hayir birakmiyorum!!" yazan bir mesaj var. Bu mesaj, iki adam arasındaki tartışmayı temsil ediyor. Üstteki adam müziği kapatmak istiyor, alttaki adam ise müziği kapatmayı reddediyor. Şaka, iki adamın müziği kapatmak konusunda "hayır" ve "evet" diye tartıştığını, ancak bu tartışma sırasında yüz ifadeleri ve beden dilleri öfkeli ve tehditkar bir şekilde yorumlanabileceğini gösteriyor.


Yorumlar

"Bırakıp bırakmamak bu kadar zor olmamalı, sanki müzik ruhun gıdası değil de sağ kalma mücadelesi!"