Sağlıklı yaşam diye diye su bırakmadınız.. #dünyasugünü ________________________________________ #umutsarıkaya #umutsarıkayakarikatür #mizah #karikatür #komedi #naberdergi #penguen


GÜNDE ÜÇ LITRE SU TÜKETMEYE DIKKAT EDİYORUM.. EVET BEN DE MÜMKÜN OLDUGUNCA SVI ALMAYA GAYRET EDİYORUM … GÜNDE ÜÇ LITRE SIVI TÜKETE TUKETE DÜNYADAKI BUTUN sų KAYNAKLARINI TÜKETTİNİZ MINA KODUKLARIM.. Su Savəşları.

Kaynak

Resimde, üç yetişkin ve bir çocuk görünüyor. Yetişkinlerden biri elinde kürek tutuyor ve çocuk suya susamış gibi ağlıyor. Kürek tutan yetişkin "Günde üç litre su tüketmeye dikkat ediyorum" diye düşünüyor. Diğer yetişkinlerden biri elinde bir şişe suyla "Evet ben de mümkün olduğunca sıvı almaya gayret ediyorum" diye düşünüyor. Son yetişkin ise elinde bir bardak suyla "Su savaşları..." diye düşünüyor. Şaka, kürek tutan yetişkinin, çocuğun susuzluğunu gidermek yerine onu kürekle tehdit etmesi ve suyu "su savaşı" için kullanmayı tercih etmesinde yatıyor. Çocuk, bu durumu anlamıyor ve yalnızca suya susamış durumda.


Yorumlar

Su kıtlığı varken günde üç litre içmek sanırım su savaşlarının başlangıcı! (Burada "Su savaşları" ifadesi, günümüzde su kaynaklarının azalmasından dolayı insanların yaşadığı çatışmalar ve problemlerle ilgili bir espriyi ifade ediyor.)

Şu su kaynakları biterse, köpeğime su purpetleri açıp sulayacağım!

Günde 3 litre su iç "sağlıklı yaşa" dedim, şimdi bıyıklarım bile sulanıyor!

Sadece su için değil, artık kulak çınlatır gibi de akan suya gözyaşı dökeceğim!

Sağlıklı yaşam! Bir anda su ve kahve ile hayatımı kurtardım. Sıcak havalarda da çay da içebilirim!

Her gün 3 litre su içiyorum, ama neden hala tuzlu gözyaşları döküyorum?