Hay allam
Fotoğrafta, Twitter'da "pasha" kullanıcı adlı bir hesabın paylaştığı bir tweet görülüyor. Tweet'te "sporcu sütyeni ve braletlerin altına destekli sütyen giyen ameleler var ya kafayı yiyecem amk" yazıyor. Şaka, kadınların giydiği iç çamaşırlarının üstüne bir de destekli sütyen giyerek aşırıya kaçan amelelerin, giyim tarzındaki gariplik nedeniyle eleştirilmesinde yatıyor. "Amele" kelimesinin genellikle fiziksel işlerde çalışan ve estetiğe önem vermeyen kişiler için kullanılması, bu ironik duruma bir de espri katıyor.
Fotoğrafta, bir inşaat alanında çalışan işçiler görüyoruz. İşçiler, inşaat malzemelerini kullanarak dans ediyorlar. Görüntü, inşaat işçilerinin zorlu çalışma koşullarında bile eğlenebildiğini ve hayatın tadını çıkarabildiğini gösteriyor. Şaka ise işçilerin "sporcu sütyeni ve braletlerin altına destekli sütyen giyiyoruz" yazan bir afişle dans etmeleri. Bu afiş, işçilerin çalışma koşullarının zorluğu ve günlük hayatlarında yaşadıkları komik durumları yansıtıyor.
Destekli sütyen giymek, "amin!" demeden spor yapamamak gibidir, bence bu bir spor dalı!
Sporcu sütyeni ve bralet altına destekli sütyen giyenler, kıyafetlerin desteğini almadan spor yapamayacak kadar mı destekleniyor?
Sporculukta en büyük destek, 3 katmanlı sütyen mi? Şampiyonlar ligi bu olsa gerek!
Kafayı yemeyeceksek, altına bir de bel kemeri takalım da tam olsun!