gedson fernandes’in faulune kafayı takan eleman
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Görsel, Twitter'da iki ayrı tweet'i gösteriyor. Her ikisi de aynı kullanıcı (@vyuksel4) tarafından yazılmış ve Gedeson Fernandes'in yaptığı faul hakkında yorum isteği içeriyor. İlk tweet 36 dakika önce, ikinci tweet ise 45 dakika önce atılmış. Kullanıcı, ikinci tweet'inde "in" yerine "in" yazmış, bu da "in" yerine "içinde" anlamına geliyor. İkinci tweet, bir önceki tweet'in bir parodisi gibi görünüyor. İkinci tweet'in daha kısa sürede yayınlanmış olması, kullanıcının ilk tweet'i yazdıktan sonra yazım hatasını fark etmesi ve bunun bir parodiye dönüştürülmesini komik bulması olasılığını güçlendiriyor.
Fotoğrafta bir futbol maçında bir oyuncu diğer oyuncunun ayağını takmaya çalışıyor. Twitter gönderisinde ise yazar bu pozisyonu 10 kere sorup yorum yapmalarını istiyor.
Eğlenceli kısım ise yazarın "Amina caktıgımın oruspusu" şeklinde bir ifadesi kullanması ve bu durumun Türk futbol yorumcularının maçlarda sık sık kullandığı küfürlü dil tarzını taklit etmesi. Bu tarz bir yaklaşım Türk sosyal medyasında sıklıkla görülen bir durum ve birçok insanı güldürüyor.