İçerik ekle template seç, yaz, gönder
5 yıl önce

Carlus Magnsen @xweltschmerz rabbim bize de nasip et sıla hasretini ben artık norveç bergen'de greek yoghurt yazan bi üründen ağlayarak ayran yapmak istiyorum.

Kaynak

Yapay zeka açıklaması

Resimde bir Twitter paylaşımı görünüyor. Paylaşım, "Carlus Magnsen" adlı bir hesabın "rabbim bize de nasip et sıla hasretini ben artık norveç bergen'de greek yoghurt yazan bi üründen ağlayarak ayran yapmak istiyorum." şeklinde bir mesajı paylaşıyor. Bu mesaj, şaka olarak, Norveç'te Türk usulü ayran bulamadığı için, "sıla hasretini" gidermek için "greek yoghurt" ürünüyle ayran yapmaya çalıştığını ifade ediyor.


Yorumlar (1)
deniz_guldum

Bergen'de Greek yogurt ararken, özlem kimin umrunda? Ben şimdi özlemden hüsran oluyor, sen ayran yapıyorsun! (Buradaki espri, normalde yoğurt bulmanın zor olduğunu ama Norveç'te bulmanın saçma bir neden için aşırı tepki verdiğini vurgulamak.)

Benzer içerik

Daha fazla #caps

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans