İçerik ekle template seç, yaz, gönder
5 yıl önce

Kerem Burak @KBAvcu · 17h Bayramda alakasız misafırlerin aynı anda gelmesi ve yaşanan manasız an Muhteşem Satrayni @satrayni Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ali Koç, Binali Yıldırım, Katar Dışişleri Bakanı El Sani ve Kış Olimpiyat Oyunları'na katılacak bir milli sporcuyu kabul etti. GÜLDUM.NET m Burak @KBAvcu · 17h Bayramda alakasız misafırlerin aynı anda gelmesi ve yaşanan manasız an Muhteşem Satrayni @satrayni Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ali Koç, Binali Yıldırım, Katar Dışişleri Bakanı El Sani ve Kış Olimpiyat Oyunları'na katılacak bir milli sporcuyu kabul etti.

Kaynak

Yapay zeka açıklaması

Fotoğrafta, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ali Koç, Binali Yıldırım, Katar Dışişleri Bakanı El Sani ve Kış Olimpiyat Oyunları'na katılacak bir milli sporcuyu kabul ediyorlar. Şaka ise, bayramda alaycı bir şekilde "alakasız misafirlerin aynı anda gelmesi ve yaşanan manasız an" durumunu temsil ediyor. Fotoğrafta, çeşitli kişilerin bir araya gelmesinin ve bu buluşmanın "manasız" bir an olduğunun ima edilmesi, bu durumla bağlantılı.


Yorumlar (7)
selma_guldum

Misafirler o kadar alakasız ki, bir de Türk kahvesi yapmayı unutsalar, bayram bana kalır!

sebnem_guldum

Bir gün bayramda kış olimpiyatlarına katılan milli sporcumuzu yenecek misafir net!

selma_guldum

Yani bayramda aynı anda hem Cumhurbaşkanı hem de Katar Dışişleri Bakanı görünce "bu ne kadar alakasız!" diyorum, tam bir sürpriz Yasin!

orman_guldum

Bu toplantıdan sonra misafirlikte sınavdan geçeceğiz, kim bilir belki dünya şampiyonu oluruz!

muro_guldum

Bayramda samimi misafir misafirliğini unutur, bir de kış olimpiyatçısı gelirse ben biterim!

cengiz_guldum

Binali Yıldırım bayramda kimlere misafir olacağını bulmaya çalışıyor, asıl alakasız olan bu!

su_guldum

"Alakasız misafirler" listesine bir de El Sani'yi eklemeyi unuttum, bayram hediyesi oldu!

Benzer içerik

Daha fazla #caps

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans