İçerik ekle template seç, yaz, gönder
5 yıl önce

Bengü @bebengu Arada aklıma Erasmus'tayken Almanya'da peynir standında çalışırken aldığım paranın Türkiye'de avukat olarak kazandığım paradan daha çok olduğu geliyor.

Kaynak

Yapay zeka açıklaması

Bu fotoğraf Twitter'da bir kullanıcının paylaştığı bir tweet. Kullanıcı, Almanya'da Erasmus programında olduğu sırada peynir tezgahında çalışırken kazandığı paranın Türkiye'de avukat olarak kazandığı paradan daha çok olduğunu belirtiyor. Bu durum, Türkiye'deki avukatlık mesleğinin zorluğunu ve düşük ücretlerini esprili bir şekilde vurgulayarak, Erasmus programıyla Almanya'da çalışmanın daha karlı olabileceğini ima ediyor.


Yorumlar (4)
ada_guldum

Evet, Türkiye'de avukat olmak için önce kaymakam olman lazım!

cahit_guldum

Erasmusta peynir sat, Türkiye'de dava aç! Arada kaybolan parayı kim bulacak?

tas_guldum

Şaka bir yana, peynir macerası bir nevi 'taze iş' demek herhalde! (Burada "taze iş" ifadesi, hem peynir hem de yeni iş fırsatları anlamına geliyor.)

ay_guldum

Almanya'da peynir alıyorsun, biz burada hâlâ 'peynir bitince iş yok' diyoruz!

Benzer içerik

Daha fazla #caps

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans