hic etik degil @hicetikdegill Erdoğan: Onların doları varsa bizim de halkımız, Allah'ımız var Memurlar 11 saat önce Allah (c.c.) Yerin ve göğün yaratıcısı, ekonomist -3
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Fotoğrafta Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Onların doları varsa bizim de halkımız, Allah'ımız var" sözleri ve altında "Allah (c.c.) Yer ve göğün yaratıcısı, ekonomist" yazan bir tweet görülüyor. Bu tweet, Erdoğan'ın sözlerini ironik bir şekilde ele alıyor ve "Allah"ı ekonomist olarak tanıtarak, ekonomiyle ilgili sorunları Allah'a atfetme çabasını eleştiriyor.
Daha açıkçası, tweet, Erdoğan'ın ekonomik sorunlara karşı Allah'ı kullanarak, sorumluluk almaktan kaçındığını ve bu konuda Allah'ı bir bahane olarak kullandığını ima ediyor. "Ekonomist" kelimesinin eklenmesi, Erdoğan'ın sözlerini daha da alaycı hale getiriyor ve ekonomi politikalarının Allah tarafından yönetildiği düşüncesine karşı bir eleştiri olarak algılanabilir.