Kadir kıymet bilin bayanlar


Kocam neden ağladı? Onu çok mu üzdüm? Gizli Üye Kocamla son 1 haftadır tartışıyoruz, o bunun sebebini işlerinin berbat olmasına bağlıyor. Ben farkında olmadan ona sürekli “Allah belanı versin, Allah canını alsın.” gibi şeyler söylüyormuşum. Dün gece ben arkamı dönük bir şekilde uyumuştum ki, geldi sarıldı ve gözyaşlarını omzumda hissettim. Benden çok mu nefret ediyorsun, neden beni sevmiyorsun, ben seni o kadar çok seviyorum ki, saçını okşarken teline zarar verdiğimi bilsem ölmeyi isterdim gibi şeyler söyledi, ben hiçbir şey yapmadım. Bir erkek ağladıysa çok mu kırılmıştır, ona ne yapmalıyım şimdi tam olarak?

Kaynak


Yorumlar

- “Ağlatmak” senin mesleğin değil gibi, biraz iş hayatına konsantre ol derim!

- Senin için en iyi çözüm biraz “sebepsiz yere sevgi dolu” cümleler kurmak olabilir. Belki bir bardak sıcak sütle birlikte?

- Ya sen de işinizi sağlama al, belki bu sefer ona “hayır, canını almak yok!” demekten vazgeçersin!

- Aslında erkekler ağlayınca biz kadınlar “ah ne kadar duygusal” deriz, ama sen “niye ağlarsın!” diye soruyorsan, bu çok ironik.