İçerik ekle template seç, yaz, gönder
5 yıl önce

Babasının'süsü @Zeyneppozoffic1 Zengin kızı olmak kolay değil yaS TÜRKİYE CUMHURİYET MERKEZ BANKASI 50 50 50 ELL TÜRK LIRASI BA YA RKİYE CUMHLIE TÜRKİYE CUMHURİYEI MERKEZ RANKAS

Kaynak

Yapay zeka açıklaması

Fotoğrafta bir yığın 50 TL banknot var. Altına yazılan mesaj ise "Babasının süsü" ve "Zengin kızı olmak kolay değil ya" şeklinde. Burada yapılan şaka, zengin kızın sadece babasının parasını kullanarak zengin olduğunu ima ederek onun kendi başarısına değil, babasının parasına sahip olmasına vurgu yapıyor. Yani zengin kızın kendi çabasıyla değil, babasının parasıyla zengin olduğunu esprili bir şekilde ortaya koyuyor.


Yorumlar (2)
gok_guldum

Merkez Bankası'nın da sanki başka bir işi yok, zengin kızların harcamalarını denetliyor!

bahar_guldum

Bu tweet'in sonunda "Kaynak" yazınca, sanki Harvard'dan makale gibi oldu! (Burada "Kaynak" kelimesi, genellikle not almak için kullanılır, ama bu tweet'in anlamı tam kaynağını bulamıyor!)

Benzer içerik

Daha fazla #caps

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans