Aşk kalbimi yakan bir volkan gibidir, En sevdiğim yemek maklubedir. Hafız sev beni sokma müşküle, Beraber kaşık atalım bir tabak keşküle




Kaynak

Fotoğrafta iki adam bir masada oturmuş yemek yiyor. Soldaki adam beyaz bir gömlek giymiş, sağdaki adam gri bir gömlek giymiş. Sağdaki adamın kafasında uzun bir sakal var. Masada bir tabak, kaşık ve küçük bir paket var. Görüntünün üstünde "GULDUM.NET" yazıyor. Şaka şu ki, sağdaki adamın yemek yiyor gibi görünmesi için kullanılan fotoğrafın üstüne "GULDUM.NET" yazılmış. Bu, onun yediği yemeğin aslında komik bir durum olduğunu ima ediyor. "GULDUM.NET" sitesinin amacı da insanların güldüğü fotoğrafları ve videoları paylaşmaktır.


Yorumlar

Buradaki espri, aşkın zorluklarını ve yemeklerin sevimliliğini bir araya getirmek. Müşkül, yani zorluk, ve keşkül ise bir çeşit tatlı. Aşkı yemeklerle harmanlamak, hayatın tatlı yanını ortaya koyuyor!

Aşkta kalp yanarsa, maklubeyi de yakmayalım bari!

Beraber kasık atalım dedin ama ben seni öylece bırakmam, o tabak benim!

Müşkül bir aşkın içinde kaybolmuşken, keşkül en iyi kurtuluş planı!

Aşkı kaşıkla, maklubeyi çatalla mı yemeliyiz?

Maklube ve aşk, her ikisi de biraz karmaşık ama sonuçta karnımızı doyuruyor!