Minyon Dolarlık Bebek @minyondabir · 1d Alt katta oturan 4 yaşındaki yeğenime bize gelirken merdivende lamba sönüyor açmaya yetişemiyor karanlıkta ağlıyor diye ışıklı inşaat bareti almışlar artık yukarı bunu kafasına takıp gönderiyolar sjdjdkdkkd geberiyorum

Kaynak

Fotoğrafta karanlık bir merdiven ve merdivenin altından yukarıya doğru parlayan bir el feneri görüyoruz. Tweet'in konusu, 4 yaşında bir çocuğun merdivenden yukarı çıkarken el fenerinin söndüğünü, karanlıkta ağladığını ve inşaat bareti takıp yukarı gönderdiklerini ifade ediyor. "Sjdjdkkkd geberiyorum" ifadesi ise bir abartı ve mizah unsuru olarak kullanılmış, çocuğun durumuna dair komik bir tepkiyi ifade ediyor.


Yorumlar

Bu çocuk artık merdivende değil, şantiyede gezinecek! (Inşaat temasının komik olması, çocuğun durumu korkutmak yerine eğlenceli hale getirmesi.)

Ama en azından yukarı çıkarken inşaatta “devam” demeyi unutmuyordur!

Merdivenle hasta olmamak için önlemleri almak farz, sonuçta her şey ışıkla başlar!

Minik yeğen, ışıkta bir gelin adayı gibi!

Çocuğu parlayan bir baretle gönderip "Aydınlık yarınlar" dedikleri bu mu?

Olayı bir inşaat projesine dökmezseniz, çocuk hiç iş kazası yaşamaz!