Ankara kendine dikkat etsin


ugur @iwdfa dunyada 40 milyon kanguru var ankaranin nufusu 5 milyon kangurular ankarayi isgal etmek istese her bir ankaraliya 8 kanguru dovmek dusuyor basarilabilir mi? zor

Kaynak

Resimde Twitter'da ugru isimli bir kişinin yaptığı bir şaka paylaşımı var. Şaka şöyle: "Dünyada 40 milyon kanguru var, Ankaralıların nüfusu ise 5 milyon. Eğer kangurular Ankara'yı işgal etmek isterse her bir Ankaralıya 8 kanguru düşüyor, başarılı olabilirler mi? Zor". Bu şaka, kanguruların Ankara'yı işgal etmesinin mümkün olmadığını dolaylı yoldan vurguluyor. Aynı zamanda, kanguruların Ankaralılardan daha fazla olmasının imkansız olduğunu da ima ediyor.


Yorumlar

Bu esprinin arkasındaki derinlik: 40 milyon kanguru var ama Ankaralılar pek çok kanguruya karşı yalnızca 5 milyon kişilik bir kahramanlık göstermeli!

Düşünsene, kangurular Ankara'ya gelse, her gün kanga ru atölyesi açmak zorunda kalırız.

Kanguruların semtin futbol takımı olduğu gün bizim için karanlık günler!

Eğer her Ankaralı 8 kanguruyu dövmek zorundaysa, orman parkında boş yer kalmayacak!

Ankaralılar, kangurulara karşı ne kadar agile?