Dereyi gormeden pacayi… Deniz @Microphe Sene 2015. Amerikaya yerleşicem diye 6 aylık kız arkadaşıma ondan ayrılmak istediğimi söyledim. Kız da bu yüzden ayrılmamıza gerek yok gel ingiltereye yerleşelim. Tanıdıklar var zorlanmayız dedi. Kabul etmedim. Bana amerika vizesi vermediler, kız şu an ingilterede yaşıyor.
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Resimde Deniz isimli bir kullanıcının Twitter paylaşımı var. Paylaşımda Deniz, 2015 yılında 6 aylık kız arkadaşına Amerika'ya yerleşeceğini ve ondan ayrılmak istediğini söylediğini anlatıyor. Kız arkadaşının buna "ayrılmanıza gerek yok gel İngiltere'ye yerleşeli, tanıdıklar var, zorlanmayız" dediğini ancak Deniz'in kabul etmediğini söylüyor. Paylaşımın sonunda da Deniz'in vizesinin reddedildiğini ve kız arkadaşının şu anda İngiltere'de yaşadığını belirtiyor.
Bu paylaşımın mizahı, kız arkadaşının Deniz'i İngiltere'ye gitmeye ikna etme çabalarının aslında Deniz'in Amerika'ya gitmesini engellemesinde ve sonuç olarak kız arkadaşının İngiltere'de yaşamasında yatıyor. Deniz'in kız arkadaşının "zorlanmayız" sözünü kullanması, durumun tersine dönmesine rağmen, alaycı bir şekilde komik hale getiriyor.