Deryacım? @deryatwits Hoşlandığım bey: Ortadoğu politikaları özel ilgi alanım. Sen ilgileniyor musun? Ben: CON SINOV @lordsinov · 11 Oca 2018 Pakistan. 27 3 O 185 CON SINOV @lordsinov Pakistan çok önemli ülke. ÖÖ 11:50 - 27 Şub 2019 · Twitter for Android
Fotoğrafta, GULDUM.NET adlı bir Twitter hesabının, "Hoşlandığım bey: Ortadoğu politikaları özel ilgi alanım. Sen ilgileniyor musun? Ben:" diye bir tweet attığı görülüyor. Altında ise bir başka Twitter kullanıcısı @lordsinov'un "Pakistan..." diye bir tweet attığı, daha sonra "Pakistan çok önemli ülke." diye bir tweet daha attığı görülüyor. Şaka, @lordsinov'un ilk tweet'inde "Pakistan..." diye eksik bir cümle kurması ve sonrasında Pakistan'ın önemli bir ülke olduğuna vurgu yapmasıyla ortaya çıkıyor. İlk tweet'in eksik bırakılması nedeniyle okuyucuların ilk tweet'in neyle ilgili olduğunu merak etmeleri ve ikinci tweet'in Pakistan'ın önemli olduğunu vurgulaması ile bir ironi yaratılmış oluyor.
- Ortadoğu politikalarından hoşlanıyormuş, ''kızım nasıl modernleşebiliriz?'' diye sormak istiyorum. (Burada, kişinin ilgi alanının alakasız olduğunu vurgulamak için "modernleşmek" kelimesi esprili bir dille kullanılıyor.)
- Sen ilgilenmiyorsan ben de ülkeler arası flört uygulamalarını öneriyorum!
- Pakistan çok önemli ülke diyorsun, peki ya biz pop kültürünü nasıl kurtaracağız?