İrfan ANADOLU @haylanpassat 1.sınıftayken biraz sümüğüm akınca sınıftaki bütün kızlar uzaktan işaret edip iğrenmişlerdi benden. Bir kaç zaman sonra mertcan altına işemişti kızların hepsi gidip teselli etmişti onu. Mertcan yeşil gözlü beslenmesinde hep muz olan bir çocuktu. Garibanlık o gün yapıştı üstümüze
Yapay zeka açıklaması
Fotoğrafta Twitter'da paylaşılan bir mizah içeriği var. İçerikte bir kullanıcı, 1. sınıfta iken bir kız çocuğunun onu "sümüklü" diye iğrendiğini, ancak "Mertcan" adında başka bir çocuğun altına işemesi üzerine aynı kızın "Mertcan'ın" yanına giderek teselli etmeye çalıştığını anlatıyor. Burada anlatılan olay, insan ilişkilerinin komik ve tuhaf yönüne değinen bir mizah örneği. Mertcan'ın sürekli muz yediği ve yeşil gözlü olduğu belirtilerek, yazarın hikayeyi daha komik hale getirmek için "garibanlık" kavramını kullandığı görülüyor.
İrfan, çocuklukta sümüğü aktığı için dışlanırken, altına işeyen Mertcan'ın teselli edilmesini garibanlık olarak nitelendiriyor.