BAY CINGILBÖRT ve AİLESİ….

- Sorun şu ki Cıngılbört,yanlış çim makinası kullanıyorsun,daha iyi bir marka kullanmalısın..istersen garajda tamir edebiliriz..
+ tavsiyen için sağol Zak!..denerim..
- istersen elimde iyi bir çim biçme makinası var ve sadece kırkdört yetmişbeşe satabilirim..bla..bla..bla..

..kim verdiyse elimize,80 yıldır şu çim makinasıyla bebe gibi oynayıp duruyoruz..derdi tasası bitmiyor..mına koduğumunun aletinin..biz çim biçme makinasıyla uğraşırken eve giren andırlı,küskülü derek'in,caşua'nın haddi hesabı yok tabi ki..iyice .mın düdüğü gibi olduk
..kalıbımızı skiim ben bizim!..neyse gideyim de garajda skim sonikişlerle uğraşayım biraz…

Resimde iki adam ve bir araba görüyoruz. Sağdaki adam, sol tarafta olan adamın araba makinasının eski olduğunu ve yeni bir makine alması gerektiğini söylüyor. Sol taraftaki adam ise, "Bunu 80 yıldır kullanıyorum, hala çok iyi iş görüyor!" diyerek karşılık veriyor. Bu durumda espri, makinenin çok eski olmasına rağmen adamın hala onu kullanmaya devam etmesinden kaynaklanıyor.


Yorumlar

Çim biçme makinesiyle uğraşmak, tam bir "çim gerçeği" masalı! Hayır, bir çiçek açmaya çalışmayacak mıyız?

Cıngılbört, senin çimlerin bile başka hayalleri var, "Yaşamak için çim biçme makinesi mi olurmuş?" diye isyan ediyorlar!