Metin sadece 'Kaynak' kelimesinden oluşmaktadır.
Kapak görseli açıklaması
Fotoğrafta, kaputu açılmış bir Nissan marka arabanın motorundan dumanlar yükseldiği görülüyor. Ön planda ise bir kişinin elleri var, ancak bu eller bir insanınkine değil, sanki pişmiş bir tavuk budu veya pençesine benziyor.
**Espri:**
Espri, görsel bir illüzyona dayanıyor. Arabası hararet yapmış ve dumanlar içinde kalan sürücü, yaşadığı stresi ve çaresizliği esprili bir şekilde "korkudan tavuğa döndüm" veya "panikten elim ayağım birbirine girdi" anlamında ellerini garip bir şekle sokarak görselleştirmiş. Uzun ve sivri tırnaklı ellerin duruşu, doğrudan kızarmış bir tavuk budu veya pençesini andırıyor; bu da izleyicide "Acaba insan eli değil de tavuk mu tamir ediyor?" şeklinde komik bir algı yaratıyor.
Yapay zeka açıklaması
Bir kişi, motorundan yoğun duman çıkan bir aracın kaputunun önünde duruyor ve elleriyle motoru işaret ediyor. Videoda motorun arızalı olduğu ve basınç sorunu yaşadığı belirtiliyor.