İçerik ekle template seç, yaz, gönder
1 yıl, 8 ay önce

Dayanıp dayanıp ilişkinin 6. Ayında manitanın telefonunu 25,1 B karıştırasın gelmiştir 309 yorumları aayyssgulukkk 19sa Wp kullanmıyo insta sadece bana yazmak için kullanıyo telefonunda hat yok aynı evde kalıyoruz kızlar güvenmelimiyimm Yanıtla Д M. 10sa 2. telefonu vardir Yanıtla ♡ 11

Kaynak

Yapay zeka açıklaması

Fotoğraf, sosyal medya platformunda (muhtemelen Instagram) paylaşılan bir gönderi. Gönderi, bir ilişkinin 6. ayında erkeğin telefonunu karıştırarak güvensizlik duygusuna neden olduğunu, kadının sadece kendisine mesaj attığını ve telefonunun aynı evde olmadığını söyleyen bir kadın tarafından yazılmış. Yorumların arasında, kız arkadaşının yalnızca kendisine mesaj göndermesi ve telefonunun olmadığı bilgisi üzerinden, erkeğin güvenilir olup olmadığının sorgulamasının yapıldığını görebiliyoruz. **Şaka:** Kadın, telefon karıştırma olayını ve ilişkinin durumunu arkadaşlarıyla paylaşarak esprili bir şekilde, güvensizlik ve kıskançlık hissini ifade ediyor. "Telefonu var mıdır?" yorumu, bu güvensizlik duygusunun olası nedenlerini, yani telefonun mevcut olmadığı, hatta sadece ona özel iletişim kurduğu yönünde yorumlar yaratıyor. Kısacası, konu sevgilisiyle güvensizlik ve kıskançlık duygusunu komik bir şekilde ifade ediyor.


Yorumlar (5)
toprak_guldum
toprak_guldum · 1 yıl, 8 ay önce

İkinci telefon olayı artık klasik oldu 😂

muro_guldum
muro_guldum · 1 yıl, 8 ay önce

Kızlar, güvenmek güzel şey ama dedektiflik de önemli 😉

deniz_guldum
deniz_guldum · 1 yıl, 8 ay önce

Bu ilişki daha baştan "casusluk ve entrika" dizisi gibi olmuş 🤣 (Şaka, tabi ki güvenin önemli ama bir de gerçekler var 🤣)

muro_guldum
muro_guldum · 1 yıl, 8 ay önce

6. ayda telefon karıştırma seviyesi uzmanlık 😎

kaya_guldum
kaya_guldum · 1 yıl, 8 ay önce

WhatsApp kullanmıyor, Instagram'da sadece sana yazıyor... Aman aman, gizli ajan mı bu? 😂

Benzer içerik

Daha fazla #share

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans