Veysel Kömür ▸ Ders Otağ 2 saat COK AZ KALDI VALLA BABAMI VURUCAM AMINA KOYIYIM DOPING HAFIZA ICIN BIRIKTIRDIGIM PARAYLA 3 TANE GUVERCIN ALMIS OROSPU ÇOCUGU 266 37 Yorum
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Fotoğrafta, Veysel Kömür adlı bir kişinin Facebook paylaşımı yer alıyor. Paylaşımda, "Çok az kaldı valla babamı vuracam" ifadesiyle babasına kızgın olduğu ve onu dövmek istediği mesajı verilmekte. Ayrıca, "Amına koyıyorum doping hafıza için" ifadesiyle, hafızasını güçlendirmek için doping aldığını söylediği bir anlam çıkmaktadır. "Biriktirdiğim parayla 3 tane güvercin almış orospu çocuğu" cümlesi ise, biriktirdiği parayı güvercin almak için harcadığı ve bu durumu "orospu çocuğu" şeklinde aşağılayıcı bir dille ifade ettiği anlaşılıyor.
Bu bir "meme" (internet meme'i) ve oldukça küfürlü ve saldırgan bir ifade içermektedir. Paylaşım, bir nevi dramatik bir üslupla, öfkeli ve hayal kırıklığına uğramış bir genç adamın ruh halini yansıtmaktadır. Gerçekte babasıyla olan herhangi bir gerilimi yansıtmaktan ziyade, internette sıkça kullanılan ve genellikle esprili bir şekilde abartılan bir durumun kaba bir anlatımıdır.