İçerik ekle template seç, yaz, gönder
11 ay önce

Arşivden…

Videoda söylenenler

Karanlık sisli bir Hizmet gecesi, tripte elimde esni çok koydu elveda deyip gitmesi. Bu kalbim onu harbiden çok sevdi, herkesin yanında var sev gilisi. Bize ters oyuz olmadı ki biri olmasın, istemem sahte sev gili bir seni. Sevdim anlayamadın ki gözlerin vardı beni benden alan. Sözlerin vardı ya hiç tutulmayan, onsuzken dayan yüreğin dayan. Senin sevgin harbiden büyük yalan. Seninle evlilik hayali kurduk, İzmit'te mutlu bir yaşamı um duk. Her neyse ben resminle abunurum, şimdi ben çekip gidiyorum. Lay lay lay, lalayla!

Videodaki yazılar

Karanlık Sisli bir İzmit gecesi Tripteyim yine Çok koydu

Kapak görseli açıklaması

Bu fotoğrafta bir grup arkadaşın bir arada oturduğu ve güldüğü görülüyor. Ön plandaki adam beyaz tişörtlü ve oldukça neşeli bir ifadeyle gülüyor. Arka planda ise diğer arkadaşları bulunuyor. Espri Şudur: Fotoğrafın tam ortasında "Karanlık" yazıyor. Espri, aslında ortamın oldukça aydınlık olmasına rağmen üzerine bu kelimenin yazılmasıyla oluşuyor. Yani görseldeki durum (aydınlık) ile üzerindeki yazı (karanlık) arasındaki çelişki üzerinden bir mizah yapılmış.

Kaynak

Yapay zeka açıklaması

Videoda bir grup genç bir ortamda otururken, beyaz tişörtlü bir kişi duygusal ve dramatik bir dille eski bir aşk hikayesini anlatıyor. Kişi, İzmit'te kurduğu evlilik hayallerinden ve yaşadığı hayal kırıklığından bahsederken arkadaşları onu izliyor. Videonun mizahı, kişinin bu kadar ciddi ve melankolik bir şekilde 'tripte' olduğunu söyleyerek duygusal bir monolog yapması üzerine kurulu.


Yorumlar

Henüz yorum yok — ilk yorumu sen yap

Benzer içerik

Daha fazla #video

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans