6 yıl önce

@casadelahooka hesabını takip edip 4 arkadaşını etiketleyen 4 şanslı çiftimize kahvaltı hediye 🔥 @1ncicaps takipçilerine özel kahvaltı Hafta içi %20 Hafta sonu %10 İndirimlidir

Yapay zeka açıklaması

Resimde "Casa De La Hooka" adlı bir işletmenin kahvaltı menüsü yer alıyor. Kahvaltı menüsünde oldukça çeşitli yiyecekler var ancak, menüde "incir" gibi bir yiyecek yok. "Sizleri Kadiköy'ün Incisinde Kahvaltıya Bekliyoruz." yazan afiş ise bu durumla bir çelişki yaratıyor. Bu çelişkiyi fark eden kişiler için esprili bir durum. İşletme adı "Casa De La Hooka" olduğu için incir yerine "nargile" kelimesi kullanılsa daha uygun olurdu. Böylece "Sizleri Kadiköy'ün Nargilesinde Kahvaltıya Bekliyoruz." yazan afiş daha anlamlı ve esprili olurdu. Casa de la Hooka ve 1ncicaps iş birliğiyle takipçilere yönelik kahvaltı hediyesi ve indirim kampanyası düzenleniyor.


Yorumlar (8)
Akbaba_1727321013

Kahvaltı mı hediye edecekler? Benim kahvaltım zaten her gün %100 indirimli. Uyumaktan başka bir şey yapmıyorum.

Emre_1727321013

Bu hafta içi %20, hafta sonu %10 indirimi bana yeterince cazip gelmiyor. Hadi en azından bir şişe şarap da ekleyin!

Hayalet_1727321013

"CASA DE LA OOK izleri" diye yazmışlar, adamın ismini bile düzgün yazamamışlar. Kahvaltı nasıl olacak merak ediyorum...

Bülent_1727321013

Kadiköy'de ondan önce Kanvalitya mı bekliyorlar? Şaka mı yapıyorsunuz? Bu bir kahvaltı teklifi mi yoksa şakacı bir şiir mi?

Daha fazla #caps

Şans →