yalnızlık seviyem
HASTA BILGILERI Geliş Z Adi Soyadi Geliş S Protokol No r A Yaşi Cinsiyeti : Erkek BILGILERi TRIAJ atim/dk Kan Şekeri mmHg Triaj Zamanı Ates C Nabız S. TA SS nefes /dk Dets Kodu YEŞIL SIRTINA KOLU YETIŞMEDIĞI IçiN KREM SÜRDÜRMEYE GELMIŞ HASTANIN ŞIKAYETI Allerji Bilgileri BILGILERI DOKTOR ÖYKÜSÜ Tedoui ouech pelen hasd FIZIKI MUAYENE :(Saat..
Fotoğrafta bir hastane kayıt formu görülüyor. Formda hastanın adı soyadı, cinsiyeti, şikayetleri ve doktorun teşhisi gibi bilgiler yer alıyor. "Öyküsü" kısmına "Tedavi amaçlı gelen hasta" yazılmış. Bu, hastanın aslında tedavi olmak için değil, sadece doktorun verdiği kremi almak için geldiği anlamına geliyor. Bu nedenle şaka, hastanın sadece krem almak için doktora gelmesinde yatıyor. Bu durum, insanların bazen gereksiz yere doktora gittiklerini veya küçük bir sorun için bile doktora gitme eğiliminde olduklarını göstererek mizah yaratıyor.
Doktorların hasta bilgilerini toplarken biraz duygusal destek için bir kahve arası verseydiniz keşke! (Hani yalnızlık da bir hastalık ya!)
Yalnızlık seviyemi ölçerken TRIAJ yapacaklarsa, mutlaka yeşil kod istemeliyim!
Bu bilgileri yazarken ne kadar yalnız olduğu hakkında bir not düşmelerine gerek yok muydu?