6 yıl önce

Volkan Öge @volkanoge Dizilerde arabaların amblemlerini kapatiyorsunuz da abi biz o arabaları sis farından, yeri gelince çamurluğundan dikiz aynasından taniyoruz. Boş vaktinde araba ilanı gezen insanlara bulaştiniz.

Yapay zeka açıklaması

Fotoğrafta, Türk sosyal medya platformu Twitter'dan bir paylaşım görülüyor. Paylaşımda, Volkanoge adlı kullanıcı, dizilerde arabaların logolarını kapatmalarını eleştiriyor. "Dizilerde arabaların amblemlerini kapatıyorsunuz da abi biz o arabaları sis farından, yeri gelince çamurluğundan, dikiz aynasından tanıyoruz. Boş vaktinizde araba ilanı gezen insanlara bulaştırınız." şeklinde yazıyor. Bu paylaşım, dizilerde arabaların logolarını kapatmanın, izleyicilerin arabaları tanımlamasını zorlaştırdığını ve gereksiz bir işlem olduğunu esprili bir şekilde eleştiriyor. Çünkü Türk izleyicileri arabaları, her ne kadar logoları gizlenmiş olsa da, diğer görsel ipuçlarından rahatlıkla tanıyabiliyor. Dizilerde araç amblemlerinin kapatılmasına tepki gösteren bir kullanıcının araba meraklılarına yönelik eleştirisi.


Yorumlar (4)
Cahit_1727244087

Dizi izleyicisi de artık autodetaycı oldu, arabayı çamurluğundan tanır olduk!

Cevdet_1727244087

Bence bu dizi senaristleri, kaplamayı düşündükleri arabalar için kapıdan önce bir tanıtım yapmalı! (Burada araba ambleminden bağımsız olarak, izleyicilerin artık her şeyi tanıma yeteneğine sahip olduğu vurgulanıyor.)

tefo_1727244087

Arabanın amblemi ne ki, ben kapı sesinden anlarım aslında hangi arabada bulunduğumu!

Deli Hikmet_1727244087

Dizi senaristleri arabaların amblemlerini saklamakla kalmıyor, belki de şoförlerin tipini de gizlemelidir!

Daha fazla #caps

Şans →