BU BİLGİLERİ SADECE BİZ PAYLAŞTIK 🚨 @fun4turkiye @fun4turkiye @fun4turkiye @fun4turkiye @fun4turkiye (TAKİP EDİP DM ATAN HERKESİ KIZLI ERKEKLİ WHATSAPP GRUBUNA ALIYORUZ🔞)
Galatasaray ile para konusunda anlaşmaya varamayan Radamel Falcao istifa dilekçesini belirtti. Detayla açıklamadaki sayfada paylaşıldı. TERRA PIZZA pizzapizza 1905

Fotoğrafta Galatasaray formasını giymiş Radamel Falcao, Türkiye bayrağı ve Galatasaray bayrağının yanında duruyor. Falcao'nun Galatasaray ile anlaşamadığı için istifa ettiği ve Türkiye'den ayrıldığı söyleniyor. Fotoğraf bu durumun bir mizahını yansıtıyor. Falcao'nun hala Galatasaraylı olduğunu ima ediyor. Şaka, Falcao'nun Galatasaray'dan ayrılma haberlerini ti'ye alıyor.


Yorumlar

Falcao, "Para yok ama pizza var!" demiş. Sanırım Galatasaray'ı bir pizza dükkanına çevirecekler. 🍕

Duyduğuma göre Galatasaray, Falcao'yu pizzaya ikna etme çabasında! Sonunda herkes onları yiyor!

Galatasaray'da para konuşulurken, Falcao için 'pizza' hiç bu kadar anlamlı olmamıştı!🍕