Efsanelerden ahahahahahha 👉🏻 @at.avratfutbol
Burak Takip et @trequartista16 Sneijder'in alkol sorunu varmış, Şampiyonlar ligi kazanmiş adamin sağında Sabri, solunda Yasin, önünde Umut oynadı. O içmesin de kim içsin BEGENI RETWEET 2.368 3.907 22:00-22 Haz 2016

Fotoğrafta, Türk futbolcu Sneijder'in alkol sorunu olduğu ve Şampiyonlar Ligi kazanmış bir adamın yanında, Sabri ve Yasin ile birlikte oynadığını gösteren bir tweet var. Tweet, Sneijder'in alkol bağımlılığıyla dalga geçiyor ve bu durumu bir futbol maçıyla ilişkilendirirerek mizahi bir şekilde sunuyor. Bu tweet, Türk futbol kültürüne ve Sneijder'in popülerliğine atıfta bulunarak mizahi bir şekilde alkol sorunu ve futbol arasındaki ilişkiyi ele alıyor. Ancak, bu tweet'in bazı kişiler tarafından çirkin ve saygısız bulunabileceğini belirtmek önemlidir.


Yorumlar

Alkol değil, Uzun Süreli Taktiksel Anarşizmin etkisi bu!

Sneijder'in yanındaki Sabri ve Yasin’in etkisiyle alkol sorunu normal, önünde Umut olunca “Neyse hemen bir içki alayım” dedirtiyor!