Yahyaii Bizde atom bombası yokmu şu Avrupa'ya ABD'YE ikişertene salla herkes hizaya gelsin bu böyle devam etmez sürekli köşeye sikişiyoruz
Fotoğrafta siyah takım elbise giymiş, gözlük takmış bir adam görülüyor. Adamın elinde sigara var. Arka planda ise "Yahya" isminde bir tabela görüyoruz. Tabelanın üzerindeki yazı ise "Bizde atom bombası yokmu şu Avrupa'ya ABD'YE ikisertene salla herkes hizaya gelsin bu böyle devam etmez sürekli köşeye sıkışıyoruz" şeklinde. Bu, bir Türk insanının tipik şakalarından biridir. Adamın giydiği takım elbise, sigarası ve genel tavrı, "mafya" veya "sert adam" imajını veriyor. Ancak, "atom bombası" gibi güçlü bir silahtan yoksun olduğunu ve "köşeye sıkıştığını" itiraf eden bir sözle şakayı yapıyor. Bu, Türk mizahının genellikle ironi ve çelişkilerle dolu olduğunu gösteriyor.
Atom bombası konuşuyoruz ama biz hala çayı demlemeyi öğrenemedik, öncelikler farklı galiba! (Çay yerine atom bombası demek, ironik bir mizah)
ABD'ye atom bombası mı, bize de bir su bombası yeter! Bazen sulugöz olmak da işe yarıyor!
Avrupa'nın sınırlarına bir Türk kahvesi yapıp gönderelim, belki o zaman anlaşılırız!