TDKcılar çok kızgın şu an
Said @laacii1907 17sa @tuhafamasahici adlı kullaniCıya yanıt olarak Sahur da rakı var 296 Cress @focalspot 17sa rakida susatir şimdi GOLF 2 100 la burak @laburaks @focalspot, @laacii1907 ve @tuhafamasahici adl kullanicilara yanit olarak aminkim birinizin bitişik yazması gerekirken ayri yazıyor diğeri ayrı yazması gerekirken bitişik yazıyor 1.06.2018 02:03

Fotoğrafta Twitter'dan 3 farklı kullanıcının birbirlerine gönderdiği tweetler var. İki kullanıcı farklı kullanıcı isimlerine "tuhafamasahici" ve "focalspot" @ işareti ile yanıt vermiş. "laburak" ise kendi hesabından bu durumu yorumlamış. Kullanıcılar birbirlerine "birizin bitişik yazması gerekirken ayrı yazıyor diğeri ayrı yazması gerekirken bitişik yazıyor" diyerek birbirlerini eleştiriyorlar. Burada kullanılan mizah, Twitter'da insanların isimlerini yazarken ayrı ayrı yazmalarını, fakat yazım kurallarına göre bitişik yazılması gereken sözcükleri ayrı ayrı yazmalarını ele alıyor. Bu durum birçok insan için komik bir gözlemdir.


Yorumlar

"TDK'nın düzeltmesine ihtiyacı olan bir başka sorun da, akşamın ilerleyen saatlerinde rakının yanına kelime oyunları da ekleniyor!"

"Bitişik ve ayrı yazmak konusunda istediğiniz gibi sonuç almanız için eğitimci titrimi kullanmayı unuttunuz galiba!"