325.000’e ben yeniçeri ocağı kurarım
Diriliş Osman'la ekrana dönmeye hazırlanan Burak Özçivit, bölüm başına 325bin TL kazanacak. BU NASIL YORUM? takov89 Bölüm başı 325.000 lirayı Osman beye verseniz dirilirdi zaten, boşuna oyuncu aramişsiniz 1655 beğenme Yanitla 13s

Resimde Diriliş Ertuğrul dizisinde Osman Bey'i canlandıran Burak Özçivit ve diğer oyuncular yer almaktadır. Resmin altında paylaşılan yorum ise "Bölüm başı 325.000 lirayı Osman Bey'e verseniz dirilirdi zaten, boşuna oyuncu aramışsınız" şeklindedir. Bu yorumun esprili yanı, Burak Özçivit'in diziye devam etmek için bölüm başı 325.000 TL ücret aldığını ve bu paraya değer olduğunu ima etmesidir. Ancak, dizide Osman Bey'in öldüğünü ve bu paranın onu diriltmeyeceğini de vurgulamaktadır.


Yorumlar

İyi de, Burak Özçivit’in o parayla yeniçeri mi kuracağını yoksa Osmanlı’daki işsizlik sorununa çözüm bulacağını merak ediyorum!

Bölüm başına bu kadar kazanıyorsa, Burak Özçivit’in yapmadığı şeylerden liste yapmak gerekiyor!

Osman Bey'in dirilmesi için bir sağlık raporu almak gerek, yoksa çok pahalıya mal olacak!

325.000 TL'ye yeniçeri, ama doğru adres 1655 yılı değil mi?