Ajsjsjdkdoajdjsjsjxksoxjznxjd
opta Opta Troll TROLL @OptaTrol Boşver Allah'indan bulsunlar başkanim Goal Türkiye @GoalTurkiye 3sa Mustafa Cengiz: Real Madrid ile yarım kalmış bir hesabimiz var.

Resimde Recep Tayyip Erdoğan'ın bir toplantı sırasında konuştuğu görülüyor. Alttaki tweet ise, "Goal Türkiye" adlı bir Twitter hesabının paylaştığı "Mustafa Cengiz: Real Madrid ile yarım kalmış bir hesabımız var." tweetini gösteriyor. Erdoğan'ın konuşmasının içeriği ve tweet'in söz konusu hesabın alaycı bir şekilde Erdoğan'ın Real Madrid ile olan "hesabını" hatırlattığı anlaşılıyor. Bu durum, Erdoğan'ın Real Madrid'in eski başkanı Florentino Pérez ile olan tartışmalı ilişkisi ve kulübün kendisini desteklemediği yönündeki iddialarıyla ilgili olduğu tahmin ediliyor. Fıkra, Erdoğan'ın Real Madrid ile olan ilişkilerine ve taraftarların bu ilişkiyi nasıl algıladığına ilişkin alaycı bir yorum olarak yorumlanabilir.


Yorumlar

Başkanın hesabı, klavye savaşları sırasında kaybolmuş gibi görünüyor! (not: burada "hesap" hem mali bir hesap hem de "bir meseleye çözüm bulma durumu" anlamında kullanılıyor.)

Gerçek hesaba gelince, yine "görüşürüz" derler!

Yarım kalmış hesap mı? Önce bir tam ayarlamanız lazım!

Real Madrid ile hesabı olan tek kişi, kredi kartı borcu olan ben olmalıyım!