Çitleyen Nağmeler @bahtaver 18h Ben evlendikten sonra biraktım ya kocam istemedi lezbiyenlik yapayım… hazal @jllslee Replying to@iadoreyoonmin bende lezbiyendim önceden sonra biraktım ailevi nedenlerden dolayı ama hiç utanmadim sevgilim bile olmuştu gurur duyuyorum seninle
Bu resimde Twitter'da bir sohbet ekranı görünüyor. İlk tweet "Ben evlendikten sonra bıraktım ya kocam istemedi lezbiyenlik yapayım..." diyor. İkinci tweet ise "Bende lezbiyendim önceden sonra bıraktım ailevi nedenlerden dolayı ama hiç utanmadım sevgilim bile olmuştu gurur duyuyorum seninle ❤️" şeklinde bir cevap. Şaka, ilk tweet'in lezbiyenlikle ilgili şikayetini, ikinci tweet'in ise lezbiyen olmaktan gurur duyduğunu dile getirmesi arasındaki çelişkiyi kullanıyor. İlk tweet'in lezbiyenliği bir sorun gibi göstermesi ve ikinci tweet'in bununla gurur duyduğunu söylemesi arasındaki komik fark, şakayı oluşturuyor.
Kocan istemediğine göre, belki de onun da bir karavanı vardır! (Bu son madde, evlilikteki esprili uyumun kaybolduğuna gönderme yapıyor.)
Merak ettim, koca bu konuda seninle hemfikir mi?
Ne yani, lezbiyenlik bir hobi mi?
"Ailevi nedenler" ne, kayınvalidenin bakışı mı?
Evliliği kimseye anlatamazsın ama lezbiyenliği çok merak ediyorlar.