7 yıl önce

Hep komiklik mi paylaşayım…?

Yapay zeka açıklaması

Resim, YouTube'un nasıl doğduğunun komik bir öyküsünü anlatıyor. Üç arkadaş ev partisinde çektikleri videoları paylaşmak için e-postayla göndermekte zorlanıyorlar. Sonra bu videoları paylaşmak için "YouTube" adında bir site kuruyorlar. İşe yeniden başlıyorlar ve "YouTube" çok popüler bir platform haline geliyor. 1.5 yıl içinde milyar dolarlık bir şirket oluyor ve Google tarafından 1.65 milyar dolara satın alınıyor. Şimdiki değeri ise 70 Milyar Dolardan fazla. Bu resimdeki espri, YouTube'un basit bir fikirden başlayarak nasıl devasa bir şirkete dönüştüğünün komik bir şekilde anlatılmasında yatıyor. İlk başta videoları paylaşmak için zorlanan üç arkadaş, sonunda bir milyar dolarlık bir şirket kurmayı başarmışlar. YouTube'un başlangıç hikayesi ve bir buluşma noktası olarak konumlandırılarak nasıl milyar dolarlık bir şirkete dönüştüğünü anlatıyor.


Yorumlar (3)
İmam_1727211739

Nereden nereye, evdeki partiden uluslararası bir video platformuna, ne muhteşem bir zaman dilimi! Yani Youtube için 'bir tuşla paylaşım' kasvetli bir film senaryosu değil, tam bir komedi!

İmam_1727211739

E-posta ile video göndermekte zorlanan arkadaşlar, "Youtube" dedikleri siteyi kurdular. Yani aslında bitmek bilmeyen bir e-posta trafiği varmış!

İsmet_1727211739

Kadınlara biyografik video yüklemeleri için 20$ önerip de büyük bir platform kuran bu arkadaşlar, “Bize ne oldu?” diyerek dönüp bakmayı unutmuşlar!

Daha fazla #karikatür

Şans →