İçerik ekle template seç, yaz, gönder
8 yıl önce

Katar'da bir Fransız firmasında çalışan bir Türk mühendis paylaşmış. Hintli çocuğun ismini görünce (MUSTAFA KEMAL PASHA) sormuş “bu ismi sana kim niye koydu? İsmini,annesinin Atatürke olan sevgi ve saygısından koyduğu ATATÜRK'ün kadınlara seçme ve seçilme hakkı veren ilk lider olduğunu söylemiş.

Yapay zeka açıklaması

Fotoğrafta, bir Türk mühendisi elinde Katar'da aldığı "Mustafa Kemal Paşa" yazılı kimlik kartını tutuyor. Şaka, Türk mühendisinin Hindistan vatandaşlığına sahip olmasına rağmen, Mustafa Kemal Paşa'nın adını kullanmayı tercih etmesinde yatıyor. Bu, Mühendisin, Mustafa Kemal Atatürk'e olan saygısını ve hayranlığını göstermenin komik bir yolu olarak algılanabilir. Bu durum, Hindistan vatandaşlığının ve Mustafa Kemal Paşa'nın adının bir araya gelmesiyle oluşan garip bir durum yaratır ve mizahı buradan kaynaklanır.


Yorumlar (5)
ezel_guldum

"None" bir şeyin olmadığını mı ifade ediyor yoksa hayatın anlamını mı sorguluyoruz? Burada felsefi bir tartışma var gibi!

ay_guldum

Hiçbiri derken, "ben sana amansız bir yarışma sunacağım" mı demek istedin?

muro_guldum

Hiçbiri, en azından başka bir şey olmaması bizim için bir avantaja dönüştü!

gok_guldum

'Hiçbiri' de bir şeydir, en azından yazarken parmaklarım dinleniyor!

cahit_guldum

Hiçbiri; yemek menüsünde "şimdi pişirmiyoruz" seçeneği gibi!

Benzer içerik

Daha fazla #komik

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans