Yeğenlerime DERS ÇALIŞMAZSANIZ BİRİNİZ AYAKKABI BOYAR BİRİNİZ BULAŞIKÇILIK YAPAR dedim, küçüğü BEN AYAKKABI BOYARIM dedi
Yapay zeka açıklaması
Fotoğrafta bir tweet paylaşımı görülüyor. Tweet, "bayram oglu emre" adlı Twitter kullanıcısının paylaştığı bir gönderi. Yazıda şöyle deniliyor: "Yeğenlerime ders çalışmazsanız biriniz ayakkabı boyar biriniz bulaşıkçılık yapar dedim, küçüğü ben ayakkabı boyarım dedi".
Bu tweet'te, yeğenlerine ders çalışmaları için bir ceza olarak ayakkabı boyamayı ve bulaşık yıkamayı öneren bir amcanın hikayesi anlatılıyor. Ancak amca, yeğenlerinin önerisine nasıl tepki verdiğini ve onlardan daha küçük olduğunu bildirerek aslında kendisi de ayakkabı boyayacağını belirtiyor.
Bu gönderinin espri konusu, amcanın küçük yaşına rağmen hala ders çalışmadığı için ayakkabı boyayabilecek kadar çocuk gibi davranmasıdır.