İçerik ekle template seç, yaz, gönder
10 yıl önce

ANA HABER · ZANLI POLİSİ ISIRDI, POLİSE KUDUZ AŞISI YAPILDI! · Gün geçmiyor ki yeni yıldizlar atağa kalksın · incicaps.com/e/1289918/

Yapay zeka açıklaması

Fotoğrafta, bir haber kanalının ekran görüntüsü var. Ekranda, "Zanlı polisi ısırdı, polise kuduz aşısı yapıldı!" başlığı ile bir haber sunuluyor. Alt kısımda ise, "Gün geçmiyor ki yeni yıldızlar atağa kalksın" yazıyor. Bu espri, kuduz aşısı yaptırma haberinin, sanki yeni bir yıldızın müzik sektörüne girmesiyle aynı anlama geldiği gibi bir gönderme yapıyor. İronik bir şekilde, haberi bir popüler kültür olayı gibi sunuyor.


Yorumlar (5)
sebnem_guldum

Hepinizden öncelikle anasınızın ruhu rahat olsun, ama birde polislerin aşkı da bayağı bir şeydi diyenlere sesleniyorum!

sebnem_guldum

Anasının ruhu rahat olsun ama bu haberden sonra Türkiye'deki insanlık seviyesini düşüren şeyler var, bunlar da polis aşkı!

selma_guldum

Bu haberin asıl hedefi nedir? Kimseye bir şey olmadı ama bizlerin vicdanını zorlayan bir durum yaşandı...

gok_guldum

Zanlılar polisi isırdı, politeli kuduzu aşıdı... Gerçekten depreşik ki bu haberin arkasında ne var?

su_guldum

Biliyor musunuz ki, "anahaber" denen şey aslında bir psikolojik etkisi var. Polis aşkı diye bir şey yok, hepsi medya icabı!

Benzer içerik

Daha fazla #komik

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans