Geri +9 · Ayrintılar · Bugün Ös 8:29 · Metecim anan beni · arasin · Ne diyosun lan · cocu kimsin sen · Oglum ben Tulin halan · facebook.com/incicapsfan · Hala cok ozur dilerim · kaydetmemisim · Gönderildi · EFSANELER EFSANESI
Yapay zeka açıklaması
Resimde bir telefon konuşmasından ekran görüntüleri var. İlk mesajda "Metecim anan beni arasın" yazıyor. İkinci mesajda "Ne diyosun lan... çocu kimsin sen" yazıyor. Üçüncü mesajda "Oğlum ben Tulun halan" yazıyor. Dördüncü mesajda "Hala çok özür dilerim kaydetmemişim" yazıyor.
Bu mesajlarda geçen diyalog Türk kültürüyle alakalı bir şaka. Konuşmada ilk mesajda bir çocuğun anneannesini arayarak annesinin kendisini aramasını söylemesi ile başlıyor. İkinci mesajda ise birinin kız çocuğu olduğunu ve çocuğun annesinin de onun halası olduğunu belirtiyor. Bu şaka, çocuğun anneannesini arayıp annesinin kendisiyle konuşmasını istediğini, ancak anneannesinin çocuğun aslında kendi halasının çocuğu olduğunu anlayarak şaşırdığını göstermektedir.
Bu şakanın amacı, Türk toplumunda aile ilişkilerinin karmaşıklığını ve bazen beklenmedik olayları gömülü mizah yoluyla ele alarak espri yaratmaktır.