İngiltere Rusya maç yapıyor,hakem İtalyan · maç Fransa'da oynanıyor. · 3.Dünya savaşı için son derece müsait bi ortam · bi tek Almanlar eksik
Yapay zeka açıklaması
Fotoğrafta, Rastaman Efendi isimli bir Twitter kullanıcısının yaptığı bir paylaşım görülüyor. Paylaşımda, İngiltere ile Rusya'nın Fransa'da oynadığı bir maça gönderme yapılıyor ve hakemin İtalyan olduğu belirtiliyor. Paylaşımın son cümlesi ise "Bi' tek Almanlar eksik" diyerek, 3. Dünya Savaşı'na gönderme yapıyor ve hakemin İtalyan olması, maçı Fransa'da oynamaları ve Almanların olmaması sebebiyle durumun 3. Dünya Savaşı'na benzerliğini vurguluyor.
Bu gönderi, güncel siyasi ve tarihi olaylara esprili bir şekilde gönderme yaparak, okuyucuların dikkatini çekmeyi hedefliyor.