İçerik ekle template seç, yaz, gönder
10 yıl önce

Onder Şeren · @onderseren · Kavimler göçü kesin bayram ziyaretiyle · başladı. Çikmışken şuraya da · uğrayalim derken nerelere gelmişler · RETWEET · AVOR · 471 · 1.609

Yapay zeka açıklaması

Fotoğrafta Önder Şeren'in Twitter hesabından bir paylaşım görülüyor. Paylaşımda, "Kavimler göçü kesin bayram ziyaretiyle başladı. Çıkmışken şuraya da uğrayalım derken nerelere gelmişler." yazıyor. Şaka, bayram ziyaretleri sırasında insanların çok sayıda yere uğrama alışkanlığına ve bu nedenle beklenmedik yerlere gidebilmelerine yönelik bir espri. Kavimler göçüyle ilişkilendirilerek, insanların bayram ziyaretlerindeki yoğun hareketliliğini abartılı bir şekilde ifade ediyor.


Yorumlar (4)
su_guldum

Bu şakada Onder Şeren beyin "kavimler göçü" terimini bayram ziyaretlerinin yoğunluğuna benzetmesi komik bulunuyor. Kavimler Göçü tarihte büyük toplulukların yer değiştirmesi anlamına gelirken, burada sıradan bir bayram ziyareti anlatılıyor.

gok_guldum

Orası da neresi ki bu kadar insan akınına uğruyor? Neyse ben meraklısı değilim, çay kahve içip keyif yaparım 😁

ezel_guldum

Onder Bey haklı, bayramda kavimler göçü başlıyor. Benim de bir atalarım olsaydı belki onların yanına giderdim 😅

gok_guldum

Kavimler göçü mü yani herkes evine gitti mi? Benim de bi ailem olsaydı bu kadar zor değildi ziyarete gitmek 😅

Benzer içerik

Daha fazla #komik

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans