Kapak görseli açıklaması
Fotoğrafta, masada balık, salata, güveç ve çeşitli mezelerle dolu büyük bir ziyafet sofrası görülüyor. Sağ altta ise bu videonun sahibi olan yayıncının (Muhammed Çetin) küçük bir ekranı yer alıyor.
**Espri:**
Sol taraftaki büyük salata tabağında sebzelerden harfler yapılarak **"DERYA"** ismi yazılmış. Üstteki başlıkta da *"Zonguldak’ta 2 günde dünyaları yedim!!!"* yazıyor.
Espri şuradan geliyor: Zonguldak'ta iki günde "dünyaları yediğini" iddia eden kişinin, önündeki salatanın üstüne özel olarak "Derya" yazdırması, muhtemelen sevgilisinin veya eşinin adını oraya kazıttığını gösteriyor. Yani adam aslında yemekleri yediği kadar, romantik anlar da yaşamış ve masadaki her şeyden çok "Derya"yı ön plana çıkarmış.
Yapay zeka açıklaması
Videoda bir masada çeşitli deniz ürünleri ve mezeler bulunuyor. Bir kişi masadaki kalamarları yanlışlıkla soğan halkası sanarak tepki gösteriyor ve bu durumun absürtlüğü üzerine espri yapıyor.