Önder Şeren @onderseren Einstein'a karşı 50 bilim adamı bir araya gelip karşı bir bildiri yayınlamış Einstein da "haklı olsalardı bir kişi yeterdi" demiş. Kendinden eminlikte Einstein gibi ol.
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Fotoğrafta, bir Twitter gönderisi görülüyor. Gönderinin yazarı, Önder Şeren isimli bir kişi ve gönderi, Einstein'a karşı çıkan 50 bilim adamının bir bildiri yayınlamasının ardından Einstein'ın bu konu hakkındaki tepkisini anlatıyor.
Şaka, Einstein'ın bu kadar büyük bir karşıt gruba rağmen, haklı olduğunu düşünürse yalnızca bir kişinin yeterli olacağını söylemesiyle oluşturuluyor. Bu, Einstein'ın kendine olan güvenini ve fikirlerinin güçlü olduğunu vurgularken, karşıt görüşlere rağmen inançlarını savunma yeteneğini gösteren bir gönderi. Şaka, Einstein'ın, çoğunluk görüşüne rağmen haklı olduğuna duyduğu güvenin, ve bu güvenin kaynağının altını çiziyor.