Maden suyunu kafasına döken adam.
SON DAKİKA MUHABİR GAMZE ALTUNAY KAMERAMAN AŞKIN ÖZDEMİR ÖZEL BABA OCAĞINDA SALDIRI ALTINDAYIZ ÖZEL YAYIN SON DAKİKA MECLIS OLUR DEDI OZGUR ÖZEL 110 ARKADAŞIMIZIN DESTEĞI ILE GRUP BAŞKANI 53.0435 ANKARA CANLI
Bu fotoğrafta, bir haber yayınında bir adamın üzgün ve ağlar bir halde olduğu görülüyor. Adamın bıyığı dikkat çekiyor ve elinde yeşil bir şişe tutuyor. Arka planda başka insanlar da var ve yayının üzerine haber başlıkları ve bilgiler yerleştirilmiş.
Bu fotoğrafın esprili yanı ise, adamın üzüntülü ve duygusal halinin, büyük ihtimalle profesyonel bir sunucu veya muhabir olduğu düşünülen bir kişiye ait olması. Haber yayınlarında genellikle sakin ve kontrollü olunması beklendiği için, adamın bu aşırı duygusal anı ironik bir durum yaratıyor. Özellikle "BABA OCAĞINDA SALDIRI ALTINDAYIZ" gibi dramatik bir başlıkla birleşince, adamın yaşadığı olayın ciddiyetine rağmen, ortaya çıkan görüntü komik bir tezat oluşturuyor. Belki de adam, canlı yayında yaşadığı bir olayın şokunu atlatmaya çalışırken, elindeki içecekle kendine teselli bulmaya çalışıyordur, bu da durumu daha da absürt kılıyor.
Kaynak