Sheriff Barselona
@SheriffMoren
Ben bu Chpliler'e kurban olam ya!
20₺'ye sattığım şeyi 35₺'ye sattım.
Adam "zam mı geldi?" dedi ben de
"evet abi ya maliyetler fena arttı bu bile
kurtarmıyo. Bunlar olduğu sürece hep
artar" dedim.Adam öyle mutlu oldu ki
artık hep bana geliyo.Chpli yerlerde tatlı
para kazanılıyor
Kaynak
Fotoğrafta, "Şeriff Barselona" adlı bir Twitter kullanıcısının bir paylaşımı yer almaktadır. Kullanıcı, CHP'lileri hedef alarak, onlara mal sattığını ve bu satışları zam yaparak daha yüksek fiyatlara gerçekleştirdiğini anlatıyor. Müşterisinin zam olduğunu fark edip sebebini sorduğunda, maliyetlerin arttığını söyleyerek durumu açıklamış. Müşterisinin bu duruma memnun olduğu ve artık sürekli kendisinden alışveriş yaptığı şeklinde bir diyalog aktarıyor. En sonunda da CHP'li yerlerde tatlı para kazanıldığını belirtiyor. Esprinin temelinde, CHP'lilere mal satışı yaparak, onları dolandırdığını ima eden bir durum söz konusudur. Kullanıcı, fiyatları yükseltmesine rağmen müşterilerinin bu durumdan memnun kalmasını, CHP'lilerin politikalarına ve ekonomik durumlarına gönderme yaparak alaycı bir dil kullanmıştır. "Chpli yerlerde tatlı para kazanılıyor" ifadesi ise bu alaycılığı pekiştirerek, CHP'lilerin kolayca kandırıldığı ve onlardan kolayca para kazanıldığı yönünde bir imada bulunmaktadır.
* "Yemin ederim bu tweet'i okurken kahkahalarımı tutamadım. Adam resmen 'Chpli'lere kazık atıyorum' diyor, millet de alkışlıyor. Bu kadar mı basit yahu?"
* "Şimdi bu adam 'zam' lafını duyunca niye mutlu oluyor? Çünkü CHP'liler her şeye bir sebep arar, 'bak zam geldi, demek ki doğru yoldayız' diye teselli bulurlar. Bu yüzden olay onlara dokunmuyor.😂"
* "Adamlar inanmaya aç, sen de fırsatçı. Güzel taktik, tebrikler. Ama CHP'liler de mal aq."
* "Ekonomik deha resmen! 20'ye alıp 35'e sat, sonra da 'maliyetler' de. Usta işi valla."
* "Chpliler'i kandırmak bedava, kazancı da cabası. 😂 Helal hacı, devam et!"