İçerik ekle template seç, yaz, gönder
1 yıl, 2 ay önce

Hayret hiç bir yerini göstermeden vlog çekenler de varmış vallahi bravo

Videoda söylenenler

Selam. Eskişehir'deki evimde benimle gerçekçi bir akşam rut ini hepinize merhaba. Evden çıkmadan önce damacana siparişi vermişti. Ben gelene kadar o da gelmişti. Hemen onu içeriye aldım. Alırken birazcık zorlandım. Yalan yok. Hava bugün çok güzeldi ama beni birazcık bunalttı. O yüzden eve gelir gelmez hemen üzerimi değişip elimi yüz ümü yıkadım. Ve tabii ki saçlarımı hemen topladım. Evin nasıl bu kadar düzenli diyenler oluyor. Yani görüyorsunuz bir kız hazırlanması yapıp dışarıya çık ıldı. Ve o yatağın üzeri kesinlikle böyle dağınık kalacak. Ama ben gelince hemen toparladığım için siz genelde evimin toplarını görüyorsunuz. Hemen damacanayı yerine yerleştirip mutfaktaki dağınıklığı toplamaya geçeceğim. Önce yumurtalarımı dolaba yerleştirmekle başlıyorum. Bir tanesi yapışmıştı çıkarayım derken de kırıldı. Bugün çok pratik bir akşam yemeği hazırlayacağım çünkü hiç uğraşasım yok. Pilavı pişmesi için ocağı aldım. Ve şu dağınıklığa bakın bulaşıkları sabah yerleştirmeden çıktım. Çünkü makinenin içi doluydu. O yüzden önce makinenin içindeki temizleri yerleştirdim. Sonrasında da sabahki bulaşıkları makineye tekrar yerleşt irdim. Burası birazcık yorucuydu. Son olarak da tezgahımı siliyorum ve mutfağımı da temizle miş bulunuyorum. Sanki yine dağıtmayacakmışım gibi mutfağımı toparladım. Ama olsun temiz mutfakta çalışmak bence çok daha güzel oluyor. Bugün tombalığını nedense bir türlü açamadım. Kaşık getirdim. Kaşık da bile açamadım. Kaşık yamuldu hala açılmadı. Neyse bir şekilde hallettim ve açmayı başardım. Salata, pilavı ve tombalığı yedim akşam yemeğimde. Akşam ritim bu şekildeydi.

Videodaki yazılar

1+0 evimde benimle bir akşam🤍 @ITIRBURCUUU

Kapak görseli açıklaması

Fotoğrafta, açık olan dış kapıdan içeri giren, elinde bir kağıt torba (muhtemelen Starbucks) tutan ve kolunu uzatarak evi tanıtır gibi poz veren genç bir kadın görülüyor. **Espri:** Fotoğrafın üzerindeki "1+0 evimde benimle bir akşam" yazısı ve kadının duruşu, geleneksel ev turu videolarıyla dalga geçiyor. İşin esprisi şu ki, görüntüde gösterilen alan aşırı derecede küçük; kapı açıldığında neredeyse doğrudan mutfak tezgahına çarpacak gibi duruyor. 1+0 (stüdyo) dairenin ne kadar küçük olduğunu abartılı ve ironik bir şekilde gözler önüne seriyor: Kadın eve girdiği an, aslında evin tamamını (kapı eşiğinden mutfağa kadar olan alanı) çoktan tanıtmış oluyor çünkü başka bir oda yokmuş gibi görünüyor.

Kaynak

Yapay zeka açıklaması

Bir kadın, Eskişehir'deki evine gelip dışarıdan aldığı paketleri içeri alırken ve elini yüzünü yıkamak için hazırlanırken günlük rutinini paylaşıyor. Videonun komikliği, başlıkta belirtildiği gibi kadının 'hiçbir yerini göstermeden' vlog çekmesi üzerine yapılan iğneleyici bir eleştiriye dayanıyor.


Yorumlar

Henüz yorum yok — ilk yorumu sen yap

Benzer içerik

Daha fazla #video

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans