The way it runs is so funny 😭
Videodaki yazılar
Let’s not forget how they made little lap time graphic for lizard
1 LIZARD 0.0
1 LIZARD 1.4
1 LIZARD 4.4
Kapak görseli açıklaması
Bu fotoğrafta bir Formula 1 yarışının yayın sırasında çekilmiş bir karesi görülüyor. Yarış pistinin kenarında küçük bir kertenkelenin yürüdüğü an yakalanmış ve yayıncılar, bu kertenkele için ekranda komik bir "tur süresi" (lap time) grafiği oluşturmuşlar.
**Espri şudur:**
Normalde bu grafikler yarışçılar için kullanılır ve onların hızlarını ölçer. Ancak yayıncılar, pistin üzerinde gezen kertenkeleyi sanki yarışa katılan gerçek bir pilotmuş gibi ciddiye alıp ona bir isim (LIZARD) ve tur süresi (0.0) atayarak durumu eğlenceli bir hale getirmişler. Yani espri, çok küçük ve alakasız bir canlıyı profesyonel bir yarış ortamına dahil ederek yapılan bir "absürt mizah" örneğidir.
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Bir yarış pistinde ilerleyen küçük bir kertenkelenin üzerine, sanki bir yarış arabasıymış gibi 'LIZARD' yazılı bir tur süresi grafiği eklenmiş. Videonun komikliği, bu küçük hayvanın ciddiyetle yarışçı gibi takip edilmesinden ve ekrandaki tur süresinin kertenkelenin hareketine göre değişmesinden kaynaklanıyor.