2000lerde tvyi açıyorsun karşında bu reklam
Videoda söylenenler
Ay ay ay Pınar sosis de alırmış. Alışveriş de yaparmış. Aman da aman çoluğum. Şaşırdım. Yakında otuz iki oldu diyor. Ne olur mu? Ne olur mu? Şaşırdım. Seni bizim eve götürsem gidilir misin? Pınar sosis pişirelim mi sen annemle? Anneler en çok Pınar sosis'i tercih ediyor. Eee karşılığını da alıyor. Türkiye'de en çok Pınar sosis seviliyor ki yeniyor. E yeniyor ki seviliyor. Yeni ben yenim yenim.
Kapak görseli açıklaması
Bu fotoğrafta bir markette geçen komik bir an tasvir ediliyor. Görselde, uzun boylu bir kadın raflardaki ürünlere bakarken oldukça eğilmiş bir pozisyonda duruyor. Hemen yanında ise küçük bir çocuk, sanki bir şeyden şaşırmış veya kadının bu garip duruşuna tepki veriyormuş gibi yüzünü buruşturarak ona bakıyor.
**Espri şudur:** Kadın, raftaki ürünlere ulaşmaya çalışırken veya onları incelerken çok fazla eğildiği için, yanındaki çocuk onun bu aşırı ve komik duruşu karşısında "Az önce ne oldu?" ya da "Şu kadına bak!" der gibi şaşkınlık dolu bir ifade takınıyor. Fotoğrafın komikliği, kadının abartılı duruşu ile çocuğun verdiği doğal ve tepkisel yüz ifadesi arasındaki zıtlıktan kaynaklanıyor.
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Video, 2000'li yılların nostaljik bir Pınar sosis reklamını göstermektedir. Reklamda bir çocuk ve bir genç kadın, market ortamında sosis seçerken absürt ve anlamsız ifadeler içeren bir diyalogla komik bir hava yaratmaktadır.