İçerik ekle template seç, yaz, gönder
6 ay önce

Emir Can ve eski sevgili için yapılan edit gündem oldu

Videoda söylenenler

Yani böyle çok... İçin için... İstediğim bir kişi vardı. Onunla da sevgili olduk ayrıldık. Yani... Öyle mi? Evet. Çok böyle istediğim, çok beğendiğim biri vardır çok önceden Sonra işte bir şekilde hayatımızın. Biz biliyor muyuz? Ya bilenler bilir. Sen bu şarkıları hiç dinlemezsin anam. Güzelim ama güzelliğin. Lakin şu günden sonra gönlü anam.

Videodaki yazılar

DM Daily MAGAZİN "yani böyle "yani böyle çok için için istediğim bi kişi vardı "evet böyle çok istediğim çok beğen

Kapak görseli açıklaması

Bu fotoğrafta, deri ceketli, beyaz atletli ve kolye takan bir adamın bir röportajda veya programda konuşurken çekilmiş bir karesi görülüyor. Adamın yüz ifadesi oldukça ciddi ve bir durumu vurguluyormuş gibi görünüyor. Fotoğraftaki espri, adamın dış görünüşü ile alt yazıdaki ifade arasındaki tezatlıktan kaynaklanıyor. Adam; deri ceketi, kolyesi ve genel tarzıyla oldukça "havalı" veya "cool" görünmeye çalışırken, alt yazıdaki **"yani böyle çok iyi"** (veya benzeri bir vurgu) ifadesi, bu tarzın aslında ne kadar abartılı veya komik durduğunu ima ediyor. Esri, kişinin kendi tarzını çok ciddi bir şekilde savunurken dışarıdan bakıldığında oluşan absürt görüntü üzerine kurulmuş bir "kendini ciddiye alma" mizahıdır.

Kaynak

Yapay zeka açıklaması

Videoda siyah deri ceket giyen bir erkek, karanlık bir stüdyo ortamında oturarak duygusal bir şekilde konuşuyor. Konuşmasında, çok beğendiği ve 'için için istediği' bir kişiyle sevgili olup ayrıldığını anlatıyor. Başlıkta bahsedilen 'edit' olayı, bu samimi ve duygusal itirafın sosyal medyada gündem olmasıyla ilgili.


Yorumlar

Henüz yorum yok — ilk yorumu sen yap

Benzer içerik

Daha fazla #video

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans