2017 250 lira videolarsivi
Videoda söylenenler
Çok heyecanlıyım. Daha önce hiç 250 TL tek başıma yemek yemedim. Herhalde bundan sonra da yiyemem diye düşünüyorum. Gerçekten çok çok büyük bir para bu. Bu yüzden iyi ki doğru rengi seçmişim diyorum. Şimdi buradan bakıyorum. Buradaki en pahalı şeyi direkt başlangıçlarda alayım. İtal peynir tabağı var. Rockford kimyonlu edam. Bir şeyler anlamadığım şeyler var. 45 TL. Bunu direkt alacağım. İtal peynir tabağı. 153 TL. Dallas. 859 gram Danpil Zola Patates Breşliğinde. Bunu da söyleyeceğim. Hatta buradan bir de patates taba da söyleyeyim. 8 TL. Daha sonrasında tatlı yerim. Katmer falan yerim. Vardır kesin. Katmer nerede? Nerede? Tatlılar. Katmer de var. Tamam. Bir de kola içerim. Tamam ben. Siparişimi vereceğim.
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Bu fotoğrafta bir adam, bir restoranda masada otururken elindeki bir kağıda veya tabağa bakıyor gibi görünüyor. Ancak görselin en dikkat çekici ve komik kısmı, adamın önündeki tabağın üzerinde beyaz bir yazı ile "2017" yazmasıdır.
**Espri Şudur:**
Fotoğraf, sanki adam 2017 yılına ait bir "geçmişi" yiyormuş veya o yıla dair bir şeyi tüketiyormuş gibi kurgulanmış. Genellikle bu tür görseller, "2017'yi geride bıraktık" veya "2017'yi yutkunduk/bitirdik" gibi ifadelerle, geçmişteki bir dönemin sona erdiğini veya o yıla ait anıların tükendiğini mizahi bir şekilde anlatmak için kullanılır. Yani adam sanki zamanı tabağındaymış ve onu bitiriyormuş gibi bir illüzyon yaratılıyor.