savaş cebeci- jiu jitsu bilsem şu anda o pozisyondan kalkardım
Videoda söylenenler
onu da söyleyeyim ben o zaman jiu jitsu biliyorsan de jiu j itsuye başladım biliyorsun ondan sonra ben geldim Amerika'ya zaten jiu jitsuye başladım yani şu andaki şeyim olsa o yağlansa da malansa da şu anda da o pozisyondan kalkardım yani bilmiyorduk eskiden yani biz yerde bilmem ne halbuki dönüp kalçayla direkt vursam pat atacaksın adamı yani bunları tab i sonradan öğrendik ya biz gövdemiz çok var nedir kümarı nedir yerde ne olur ne biter
Kapak görseli açıklaması
Fotoğrafta iki adam sahilde konuşuyor gibi görünüyor. Arka planda bir nehir ve binalar var. Bir adam gri atlet giymiş ve kolyeli, diğer adam ise pembe tişört giymiş ve kolunda bir saat var.
Fotoğraftaki esprinin ne olduğunu anlamak için daha fazla bilgiye ihtiyacım var. Bu sadece bir fotoğraf, bu yüzden bir espri olup olmadığını anlamak için konuşmanın içeriğini bilmem gerekiyor.
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Fotoğrafta iki adam sahilde konuşuyor gibi görünüyor. Arka planda bir nehir ve binalar var. Bir adam gri atlet giymiş ve kolyeli, diğer adam ise pembe tişört giymiş ve kolunda bir saat var. Fotoğraftaki esprinin ne olduğunu anlamak için daha fazla bilgiye ihtiyacım var. Bu sadece bir fotoğraf, bu yüzden bir espri olup olmadığını anlamak için konuşmanın içeriğini bilmem gerekiyor.
Videoda iki adam sahilde karşılıklı durarak konuşuyor. Gri atletli adam, Jiu Jitsu eğitimi almasaydı dövüş sırasında içinde bulunduğu zor bir durumdan nasıl kurtulabileceğini anlatıyor. Espri, adamın dövüş tekniklerini (kalçayla vurma gibi) sonradan öğrendiğini ve o anki teknik bilgiye sahip olmasaydı savunmasız kalacağını vurgulaması üzerine kurulu.