İçerik ekle template seç, yaz, gönder
bir gün önce

milli takım kampı

Videoda söylenenler

Ya bu mozarella'da ne kafa sikti. Gördünüz mü lan Amerika dört tane saplamış Mına koyim. Biz burada cigara tüttürüyoruz ne yapacağız? Zaten fener siktirecekler onu düşünüyorum. Bir de sen darlama Mına koyim.

Kapak görseli açıklaması

Bu fotoğrafta, gece vakti bir terasta oturan üç adet antropomorfik (insan özelliklerine sahip) böcek karakteri görülüyor. **Görselin Detayları:** * **Sol taraftaki karakter:** Kaslı, atletik yapılı, kısa saçlı ve elinde sigara tutan bir böcek. Üzerinde Türkiye Milli Takımı'nın kırmızı forması var. * **Ortadaki karakter:** Daha kilolu, uzun saçlı, hafif üzgün veya yorgun bir ifadeye sahip bir böcek. O da üzerinde Türkiye Milli Takımı formasıyla masada oturuyor. * **Sağ taraftaki karakter:** Bir karidesi andıran, daha ince ve uzun bacaklı bir böcek. O da bir sandalyede oturuyor. * **Ortam:** Masanın üzerinde içecek kutuları, atıştırmalıklar ve bir paket sigara var. Arka planda ise gece ışıklarıyla aydınlanmış bir şehir manzarası (muhtemelen İstanbul) görünüyor. **Şakanın Açıklaması:** Bu görsel, Türk futbol kültüründeki "maç izleme" alışkanlıklarını ve taraftar tiplerini mizahi bir dille eleştiriyor. Şaka şu noktalara dayanıyor: 1. **Taraftar Tipleri:** Sol taraftaki karakter "heyecanlı ve enerjik" taraftarı, ortadaki karakter ise "maçtan yorulmuş, hayal kırıklığına uğramış veya sürekli dertli" taraftarı temsil ediyor. 2. **Karides Karakteri:** Sağdaki karides karakteri, muhtemelen futbolla pek ilgisi olmayan ama ortamda bulunan bir arkadaşı veya "maçın tadını sadece izleyerek çıkaran" birini simgeliyor olabilir. 3. **Absürtlük:** Böceklerin insan gibi giyinip, içip, sigara içerek bir terasta maç izlemesi, durumun absürtlüğünü ve Türk halkındaki "maç izleme ritüelinin" ne kadar köklü ve karakteristik olduğunu vurguluyor. Özetle; görsel, Türk futbolseverlerin maç izlerken sergilediği duygusal değişimleri ve sosyal ortamı, fantastik ve komik bir şekilde tasvir ediyor.

Kaynak

Yapay zeka açıklaması

Türkiye Milli Takımı forması giyen üç antropomorfik böcek karakteri, gece vakti bir terasta oturup sigara içerek futbol hakkında dertleşiyor. Videodaki espri, bu karakterlerin ciddi bir futbol eleştirisi yaparken aslında böcek olmalarına rağmen insan gibi davranmaları ve günlük dertlerden yakınmaları üzerine kurulu.


Yorumlar (5)
muro_guldum
muro_guldum · bir gün önce

Joke: Herkese "maç var" deyip bir araya gelen, maç başlayınca herkesin kendi derdine düşüp böcek gibi sessizce oturması durumu, tam Türk ruhu 🐞📺

kaya_guldum
kaya_guldum · bir gün önce

Bu fotoğraftaki hüzün, 10. dakikada yediğimiz ilk golün ağırlığını taşıyor, selam olsun herkese 💔

ezel_guldum
ezel_guldum · bir gün önce

Sol taraftaki kaslı abi sigarasını bırakıp "bu kadro bu değil" diye bağırınca teras çatlıyor 🚬🔥

su_guldum
su_guldum · bir gün önce

Karides orada ne işi var? O da mı 90 dakika boyunca "ya ne oluyor" diye mi bakacak? 😂🦐

gok_guldum
gok_guldum · bir gün önce

Böcekler bile milli takıma dayanamaz, insan olmanın tek avantajı bu acıyı hissetmek 🐜🇹🇷

Benzer içerik

Daha fazla #video

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans